Županjka koja nas na Instagramu oduševljava outftima: 'Na Instagramu je jako važno ostati svoj'

Mlada Županjka završila je studij radne terapije, trenutačno čeka staž, a na društvenim mrežama oduševljava kombinacijama
Vidi originalni članak

 

Kako bi se predstavila u nekoliko rečenica?

– Za sebe bih rekla da sam jako jednostavna osoba koja sve zakomplicira. Izrazito čvrstog karaktera, tvrdoglava i uporna. Velika sam brbljavica iako se to na Instagramu ne primjećuje. Puno ljudi misli da sam Zagrepčanka, ali zapravo dolazim iz Županje. Završila sam studij radne terapije i trenutačno čekam na pripravnički staž kao i puno mojih kolega. Zaljubljena sam u modu i sve što ide uz nju, što se jasno vidi iz Instagram profila. U svakom slučaju, rekla bih da sam jedna sasvim obična cura.

Osjećaš li odgovornost zato što te puno cura prati? Koju poruku želiš poslati svojim pratiteljima sadržajem koji kreiraš?

Osjećam odgovornost u toj mjeri da nikada ne bih reklamirala nešto što osobno nisam probala ili što mi stvarno nije pomoglo. Također se trudim da su moje slike što realnije i da ne uljepšavaju stvarnost. Kroz svoj profil bih voljela poručiti svima da budu svoji i ne izgube sebe u moru nametnutih pravila odijevanja.

Koliko se dugo spremaš? Imaš li unaprijed zacrtanu kombinaciju ili je spontano?

Svaka osoba koju poznajem rekla bi da sam ja najbrže spremna, što je i istina u 90% slučajeva. Ako unaprijed imam bar neku ideju što ću odjenuti, spremna sam za najviše 20 minuta, problem nastane u onih 10% slučajeva kad nemam apsolutno nikakvu ideju i sjedim pred ormarom i gledam u njega pola sata.

Kako bi opisala svoj sadašnji stil? Koliko se on mijenjao unatrag pet godina?

Uh, ovo mi je baš teško odgovoriti. Ja bih za sebe rekla da sam pravi primjer street stylea. Volim kombinirati različite stilove i ne volim biti ograničena nekim modnim pravilima. Odjenem ono što je meni lijepo i u čemu se ja osjećam ugodno. Moje kombinacije su uglavnom jednostavne s nekim upečatljivim komadom. Za svoj stil rekla bih da se nije mijenjao unazad pet godina, samo sam ga malo unaprijedila.

Što ćeš nositi ove jeseni jesen? Daj nam nekoliko komada za koje misliš da će biti glavni?

Velika sam ljubiteljica vesti i džempera pa se i ove jeseni neću skidati iz njih. Volim ih kombinirati uz nekakav mom jeans i tenisice dok još nije kišno. Tako da će to biti moj najčešći outfit ove jeseni. Za ključne komade odabrala bih kožnate hlače, visoke čizme i dobar šešir.

Večer prije smislim što ću ujutro obući, pa mi spremanje traje svega 15 minuta
Lidija Lešić: "Nikada me nije bilo strah kombinacija koje su kod nas čudne"
Novinarka, influencerica i stilistica: Danas se cijeni raznolikost, voljela bih da mlade djevojke to shvate
Marina Matić: "Rijetko kad smišljam kombinaciju unaprijed, moje raspoloženje uglavnom diktira kombinaciju"

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".