Zrinka Cvitešić i Matija Vuica baš su super modni duo i imaju outfite stvorene za božićne tulume!

Vidi originalni članak

Zrinku Cvitešić i Matiju Vuicu uvijek volimo vidjeti jer su svaki put genijalno odjevene, a na fotografiji koju je na Facebooku podijelio dizajner Boris Ružić izgledaju super! 

Zrinka je odabrala šljokičastu haljinu koju je kombinirala s kožnim čizmama, dok je Matija zablistala u crnom od glave do pete. a posebno su nam za oko zapele njezine sandale na vezanje, koje bismo rado vidjele i u vlastitoj kolekciji! Naravno, i Boris Ružić pokazao je super outfit te zna koja dva komada svaki muškarac treba imati u ormaru - crnu košulju i kvalitetan sako

Zajedno su se pojavili na izložbi lutaka inspiriranih modom poznate hrvatske dizajnerice Matije Vuice kojom je Maistra otvorila atraktivan adventski program u rovinjskom hotelu Adriatic. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".