Zoran Aragović snimio novu kampanju s Ellom Dvornik

Klub na popularnom Zrću poslužio je kao odlična kulisa za cruise kolekciju nedavno prikazanu na Fashion-hr-u
Vidi originalni članak

Mlada hrvatska blogerica s londonskom adresom, Ella Dvornik nalazi se i na naslovnici najnovijeg izdanja magazina Diva Style.

Aragovićevi novi komadi idealni su za noćni izlazak, ali i after partyje, odnosno za urbanu atmosferu koju godinama njeguje popularno Zrće. U prepoznatljivom razigranom stilu, s prugicama u svim varijacijama, dizajner otkriva kako će ljetni modni hit biti upečatljivi neon u žutoj, zelenoj i rozoj boji. Kako najbolje kombinirati njegove zanimljive ‘mornarske’ komade pokazala je ambasadorica brenda, Ella Dvornik, s kojom je Aragović i ranije uspješno surađivao.

"Inače, prva revija koju je Ella nosila bila je upravo moja i otada nas veže prijateljstvo. Volim s njom raditi, ona je mlada, urbana cura i uklapa se u sve što ja radim.", kazao je Aragović uoči snimanja kampanje, kojoj je kulisa bila noćni klub Aquarius na Zrću.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".