Znate li za web shop gdje je dizajnerska roba snižena do 90%, no ući se može isključivo s pozivnicom?

Kao što i samo ime kaže, Best secret je dobro čuvana tajna do koje možete doći isključivo kad vam netko pošalje kod potreban za registraciju.
Vidi originalni članak

Jeste li čuli za Best secret, web shop na kojem se mogu pronaći dizajnerski komadi, no po znatno povoljnijim cijenama nego onima u dućanu? Riječ je o svojevrsnom web-outletu, no specifičan je po jednoj stvari. Naime, ulazak je moguć isključivo uz - pozivnicu! Kao što i samo ime kaže, Best secret je dobro čuvana tajna do koje možete doći isključivo kad vam netko pošalje kod potreban za registraciju.

Kod se dobije prilikom kupovine, a jednom kad dođete na web shop, dolazite u svijet gdje je dostupno više od 1000 dizajnerskih brendova. Trendseterice vole Best secret jer se dizajnerski komadi mogu nabaviti gotovo po high street cijenama jer su pojedini artikli sniženi čak do 90 posto. 

Ako više preferirate sportske komade, tu Puma, Adidas i Adidas Originals, a ako ste u potrazi za novom dizajnerskim komadom u ormaru, oduševit će vas ponuda luskuznih brendova poput Balenciage, Celine, Bottege Venete, Max Mare, Coccinelle, Marc Jacobs, Alice and Olivia... Popis dizajnerskih brendova, nakon prijave možete pogledati ovdje

Također, ako nekim proizvodom slučajno niste zadovoljni, dobro je znati da je povrat besplatan!

Mateja Sučević je novo lice s naslovnice Diva magazina, koji izlazi ekskluzivno uz Večernji list, u subotu 9. siječnja

Elegantnu i raskošnu suknju poput njezine ne bi se svi usudili nositi, no na njoj tako dobro izgleda!
Ella Dvornik-Pearce u crvenom kaputu i trendi čizmama: 'Volim crvenu boju! Kad uđeš u prostoriju, ljudi te odmah primijete'
2021. bit će u znaku frizure koja pristaje mnogima, a jako je jednostavna za održavanje
Jednostavno i efektno: Zanosna brineta sa špice nosi kombinaciju koju cure obožavaju iz sezone u sezonu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".