Znate li za ovaj brend koji ručno izrađuje visokokvalitetne proizvode od prirodne kože?

Inspirirani najboljim stilovima europskog i svjetskog dizajna, a u želji da ponude kupcima najbolje i najkvalitetnije proizvode koje mogu naći na tržištu, Helenas BiH surađuje sa susjedima u Italiji, kožarama u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Izrada proizvoda od kože duboko je ukorijenjena u povijest Bosne i Hercegovine. Umijeća narodnih majstora prenosila su se generacijama, a zahvaljujući njima svoju budućnost danas gradi brend Helenas BiH njegujući izradu nekada praktičnih predmeta, danas nezaobilaznih modnih dodataka. Uz kvalitetnu sirovinu i majstorsko znanje, predstavili su se na tržištu prije 5 godina ručno izrađenim kožnim sandalama koje su i danas dio ponude.

Kombinirajući stare zanate s dosezima moderne tehnologije i dizajna vremenom proširili su svoj asortiman raznim proizvodima od kože: klompama, torbama, programom poslovnog asortimana od kože, modnim dodacima…

Inspirirani najboljim stilovima europskog i svjetskog dizajna, a u želji da ponude kupcima najbolje i najkvalitetnije proizvode koje mogu naći na tržištu, Helenas BiH surađuje sa susjedima u Italiji, kožarama u Njemačkoj… Razmjenjuju iskustva i biraju samo najbolje kože i najbolju metalnu galanteriju.

Danas su ponosni, zahvaljujući dragim kupcima jer su uspjeli odgovoriti na njihove želje i pružiti im vrhunske kožne proizvode, moderne i praktične uporabne predmete za žene i muškarce koji su stvarani s ljubavlju prema svakom pojedinačnom primjerku, ali i samom kupcu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".