Znate li kojih je deset najguglanijih darova u protekloj godini? Neki će vas definitivno iznenaditi!

Ako nemate ideje, zna se tko uvijek ima odgovor – Google je objavio listu najtraženijih darova
Vidi originalni članak

Ako još nemate ideje što staviti ispod bora, ali i gdje pronaći inspiraciju, može vam pomoći dobar, stari Google. Kao i uvijek, i ovog puta ima odgovore na sva pitanja, pa je objavljena lista najtraženijih, odnosno “najguglanijih“ darova ove godine.

Pri odabiru bila su presudna dva kriterija: proizvod je morao biti među najtraženijima u prva dva tjedna prosinca, odnosno u razdoblju kad najviše ljudi kupuje darove za Božić. Drugo, da bi se našli na popisu, tvrtka mora pokazati snažan godišnji rast. Među proizvodima koji najviše ispunjavaju ove uvjete, svakako “vode” oni iz modnog svijeta, a svoje mjesto na popisu pronašao je i jedan modni klasik – skupocjena Hermès torba, koja je ujedno nosi titulu i najskupljeg komada na listi, s cijenom višom od 53 tisuće kuna. Ipak, tu su i neki pristupačniji darovi, poput sata koji je uvijek dobra ideja, tenisica koje će razveseliti i mlađe i starije te “omraženih“ uggsica     

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".