Znate li koja je uniforma cool cura? Pitajte ove dvije djevojke iz Zagreba

Bijela košulja + traperice = styling za pet!
Vidi originalni članak

Bijelu košulju možete posuditi i iz muškog ormara, a ako je dovoljno velika može poslužiti i kao haljina. Ova brineta sa špice svoj klasični model nosi na ravan kroj traperica i natikače. Traperice i bijela košulja zauvijek će biti uniforma cool djevojaka u bilo kojoj prilici - ležernoj šetnji gradom, poslovnim prilikama ili večernjem izlasku. 

Isti dan zagrebačkom špicom je prošetala dama u sličnom izdanju. Duga opuštena košulja u paru s izvezenim trapericama izgleda tako romantično. Na nogama ima valjda najpopularnije natikače svih vremena, a ovaj je styling ba idealan za sve. Pa ako ste se ikada pitali kako izgleda uniforma cool djevojke, eto vam dva odgovora.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".