Znate li koja boja svakome stoji idealno? Ako ne, poslušajte stručnjake!

Sigurni smo da u ormaru imate barem jedan komad u ovoj boji
Vidi originalni članak

Ljeto je definitivno vrijeme jarkih boja pa nam je na raspolaganju cijela paleta boja, od narančaste, žute, zelene, plave... Međutim, mnogi se često ziheraški drže nekih klasičnih, monokromatskih ili nježnijihj boja i ustručavaju se nositi ove prave ljetne, vjerojatno u sttrahu kako ne bi postigli izgled suprotan od željenog pa izgledali prešareno ili neozbiljno. Međutim, u moru jarkih boja postoji jedna koja pristaje svima - riječ je o jarko crvenoj boji. Crvena je boja koja se nalazi, sigurni smo, gotovo u svakom ormaru pa je vrijeme da izvučete taj ključni komad koji ste toliko dugo držali na dnu ormara! 

U prilog crvenoj boji ide i mišljenje stručnjaka. Naime, Helen Venables, koja radi za tvrtku specijaliziranu za pronažalenje odgovarajućih boja ovisno o tenu, smatra kako je crvena odlična jer se "nalazi u središtu svih drugih boja te ima jednak protok kroz spektar boja". S obzirom da ova boja pristaje svima, imat će i bolji učinak na vaš cjelokupan izgled jer može osvježiti lice i učiniti ga mlađim, a to je ono što svi definitivno želimo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".