Znate li kako kraljica Elizabeta II koristi torbu za signalizaciju?

Dobro je pitanje što uopće nosi u njoj, ali i što znači mjesto gdje je drži
Vidi originalni članak

Nekako nam se čini da, uz sve ljude koje ima oko sebe, kraljica Elizabeta II jednostavno ne treba nikakvu torbu za nošenje stvari. Ipak, torba je za nju mnogo više od samog modnog dodatka i mjesta u kojem nosi stvari. To je zapravo mehanizam pomoću kojeg signalizira upućenima da nešto nije u redu.

Naime, ako torbu premješta iz jedne ruke u drugu, to znači da je spremna zaključiti trenutni razgovor. Nadalje, u Telegraphu smatraju da, ako stavi torbu na stol za vrijeme večere, znači da događaj treba završiti u idućih pet minuta. S druge strane, ako stavi torbu na pod, pokazuje da nije zadovoljna razgovorom i da želi biti "spašena" od istog.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".