Znate li gdje možete isprobati ljetne cipele koje su osvojile Hrvatice?

Castaner – simbol za espadrile, od sada u Zagrebu
Vidi originalni članak

Ako tražite špagerice koje su dovoljno ženstvene da idealno pašu uz ljetne haljinice, dovoljno casual da neće ispasti kao da ste se previše potrudile za prvi spoj, dovoljno udobne da u njima možete prošetati cijelim gradom ili plesati cijele noći; Castaner espadrila odgovor je na sve teme.

Jeste li znale da Espadrile Castaner možete isprobati u Zagrebu, i to na jednoj, ekskluzivnoj lokaciji? Riječ je o zagrebačkom Q SHOESU koji ćete pronaći produžite li Ilicom prema Frankopanskoj, gdje vas očekuje pravo carstvo cipela i torbi. UGG, Birkenstock, Arche, Castaner, Brunate, Mephisto, Pretty Ballerinas, a odnedavno i United Nude neki su od poznatih brendova, a za sve ljubitelje torbi tu je i prava modna poslastica – Lancaster torbe od najfinije kože.

Cipele spadaju u jedan od artikala koje ipak treba isprobati, a u Q SHOESU očekuje vas predivan, prostran prostor i savjetnice za prodaju koje će kupnju pretvoriti u pravi doživljaj. Dobra je vijest da sa sobom možete povesti i snažnije polovice, jer su na jednom mjestu smješteni i ženski i muški modeli.

Niže ili više platforme, animal print, mašne ili poljupci kao neodoljivi detalji, zlatni vez u kombinaciji s plutom…, Castaner Carina i drugi mega-popularni modeli već su zagospodarili ulicama. Upravo zbog Castanera espadrile su postale španjolski proizvod koji obožavaju ljubiteljice mode diljem svijeta.

Nesputani trendsetteri biraju Birkenstock natikače
Kad želite biti još malo nesputanije i casual u dugim ljetnim danima i noćima, odgovor su kultne Birkenstock natikače. Birkenstock Arizona jedan je od obožavanih modela, a rado ih odabiru urbani trendsetteri diljem svijeta pa je Birkenstock manija zavladala i hrvatskom modnom scenom.

Dok ih na sjeveru nerijetko kombiniraju s čarapama, mi južnjaci volimo ih na bosim nogama u svim oblicima – u bojama najslađih bombona, gumene, plutene, s jednom kopčom ili dvije, japanke…

Najpopularniji modeli čekaju vas u Q SHOESU.

United Nude – za one koje žele biti u središtu pažnje
"Našli smo se u situaciju da kršimo pravila o cipelama, ne zbog toga što ih želimo kršiti, već zbog toga što ih ne znamo.“, izjavio je Rem D. Koolhaas, jedan od osnivača ovog brenda iz Los Angelesa. Arhitektonski dizajn i igranje pokretima, bojama i materijalima privlače one koji pomiču granice.

Odaberete li ovaj modni brend cipela, koji je odnedavno ekskluzivno dostupan u Q SHOESU, bit ćete zamijećene u svako doba dana i noći. Neobična kombinacija boja, pete koje kao da ne postoje ili lebde, originalni đonovi; United Nude izbor je za odvažne ljubiteljice mode.

Otkrijte novi doživljaj kupnje u Q SHOES quality concept storeu u Ilici 47, isprobajte svoje ljetne cipele, prošećite u njima u ugodnom prodajnom prostoru i spremno zakoračite u nove ljetne avanture.

 

Bijela haljina ljetni je klasik, a mi smo izdvojili najchic komade iz omiljenog dućana
Frizura kojoj ni ljetna vlaga ne može ništa: Lako se održava, a za kreiranje ne treba čak ni fen ni peglu
Kako pravilno nanijeti kremu za sunčanje za najbolju zaštitu, prema dermatolozima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".