Znate kako je: S ovim ćete se meme-ovima o shoppingu odmah poistovjetiti!

Kad mozak kaže "ne", novčanik kaže "ne", komadi se i dalje dodaju u shopping bag
Vidi originalni članak

Vjerojatno ste se barem jednom našli u situaciji u kojoj razmišljate kako bi valjalo uštedjeti novce, uložiti u nešto pametno i slično. No, one sekunde kad sjedne plaća, pretvarare se u...

A šok kada pogledate stanje na blankovnom računu nakon blagdanskog shoppinga? Neke to još čeka... Da barem u tom trenutku ne znamo čitati.

Blagdanski shopping za prijatelje i obitelj nekada se pretvori u nešto drugo, a možda ste se našli u situaciji gdje razmišljate o tome kako ćete priuštiti sve to.... Za sebe!

Ima li goreg (ili boljeg?) osjećaja od iščekivanja paketa iz online dućana? Svaki dostavni kombi i poštar neka se sakriju pred shoppingholičarem koji čeka svoju dostavu!

A onda kada dostava stigne, taj osjećaj da ste sami sebi nešto poklonili, zaista je najbolji na svijetu!

A ono kad piše da će biti dostavljen za pet do sedam dana i na šesti dan još uvijek nije stiglo? Vrijeme stoji...

I na kraju, tko voli shopping zna, ništa se nikada neće promijeniti. Trebamo li to kupiti? Mozak: "ne", novčanik: "ne", roditelji: "ne", mačka: "ne", svemir: "ne", ja: "prodano!".

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".