Znamo koliki će popusti biti u Zari! Kreću već u 21h

Ove godine Inditex brandovi uključili su se u Black Friday promociju
Vidi originalni članak

S obzirom na to da je Zara uvijek tajnovita oko sniženja, obavijest o sniženjima povodom Crnog petka nas je posebno razveselila. Iz Inditexa najavljuju kako će sniženja u gotovo svim njihovim brendovima započeti već danas u 21 h putem aplikacija, a od 22h i na web stranicama. 

Zara će od večeras u ponudi imati -50% na odabrane artikle iz ponude pa si na vrijeme opremite shopping košaricu. Osim Zare, i Zara Home će imati 20% popusta na odabrane artikle, dok će Oysho imati -20% na cijeli asortiman. 

Na web stranici Bershke piše kako Black Friday počinje danas u 21:00 na stranicama, a na aplikaciji u 20:00. Očekivati možete  -30% do -50% na određene artikle i -20% na obuću. 

Pull&Bear svojim kupcima povodom Crnog petka daje popust od 20% na odabrane artikle, kao i Stradivarius.

I Massimo Dutti će obradovati svoje kupce s -20% na odabrane artikle. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".