Znamo koji je najpopularniji badić ovog ljeta, a dobra je vijest što još uvijek nije rasprodan!

Možda sličan već imate u ormaru!
Vidi originalni članak

Ništa ne ističe preplanulu put tako dobro kao bijela boja pa ni ne čudi da je najpopularniji badić ove godine upravo u toj boji. Jednodijelni kupaći kostim brenda Vitamin A na Pinterestu je podijeljen više od 14 tisuća puta i definitivno je najpopularniji kupaći kostim 2017. godine.

Badić je vrlo jednostavan, a na njemu se ističe nekoliko vodoravnih i okomitih pruga na leđima. Odlično je što se radi o jednodijelnom kupaćem kostimu s obzirom na činjenicu da upravo oni odgovaraju svakom obliku tijela.

Negativna strana ovog badića je njegova cijena od 180 dolara - vjerujemo kako ga upravo zbog tog još uvijek možemo pronaći na policama trgovina. Ipak, sigurni smo kako će neki high street brend uskoro izbaciti pristupačniju verziju pa ćemo ga često viđati na plažama! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".