Znamo gdje kupiti traperice koje Kate Middleton rado nosi: Imaju high street potpis, a mogu se naručiti i kod nas

Cijena traperica je 69 eura, dakle oko 520 kuna, a osim u svijetloplavoj nijansi kakvu nosi Kate, dostupno je još nekoliko boja - tamniji traper, crne, sive, bijele, ekru...
Vidi originalni članak

Kate Middleton s vremena na vrijeme iznenadi nas efektnim komadima s high street potpisom. Osim što je s razlogom nazivaju "kraljicom recikliranja", vojvotkinja od Cambridgea prava je majstorica u kombiniraju dizajnerskih i pristupačnijih komada pa njezin stil može biti izvrsna inspiracija, pogotovo ako su u pitanju neke formalnije kombinacije za posao.

Tako u njezinoj kolekciji možemo vidjeti Marks & Spencer tenisice, dosta Zarinih komada, nakit s potpisom Monice Vinader i Missome... U posljednje vrijeme pokazala je i nekoliko &Other Stories komada, a upravo taj brend potpisuje jedan od njezinih omiljenih modela traperica koji je pokazala ovih dana. 

Cijena traperica je 69 eura, dakle oko 520 kuna, a osim u svijetloplavoj nijansi kakvu nosi Kate, dostupno je još nekoliko boja - tamniji traper, crne, sive, bijele, ekru... Jednom prilikom smo je već imali prilike vidjeti u ovom modelu, kad ih je kombinirala s Veja tenisicama i Chloe sakoom, što je izvrsno dnevno izdanje s dozom chica

Nakon što ih je nosila u lipnju 2021., ovih smo je dana ponovno imali prilike vidjeti u spomenutom modelu kad je "rezani" model traperica kombinirala sa zimskim džemperom. Odabrala ih je za čitanje Cbeebies priča za laku noć i još jednom oduševila obožavatelje svojim modnim izborom. Pokazala je da joj ležerne varijante pristaju jednako dobro kao i one svečane i elegantne.

Ovo jednostavno izdanje upotpunila je prirodnim make upom i laganim uvojcima u kosi, svojom prepoznatljivom frizurom.  

 

Pitali smo građane hoće li piti kavu u kafićima ako poskupi na 20 kuna

 

Ivana, Hrvatica s adresom u Monaku, radi u Gucciju: Ispričala nam je sve o poslu u luksuznoj modnoj kući

Ona nosi haljinu za koju kažu da laska svakoj figuri: 'Moj je stil elegantan, kad se sređujem, uvijek biram haljine!'

Znamo gdje ovog vikenda možete pronaći najukusnije i najljepše kolače - zavirite u Meet Miju!

Jedna od najdugovječnijih slastičarnica u Zagreba ponovno oduševila odličnom ponudom krafni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".