Znamo da je remen oko struka veliki hit, a ova blogerica se odlučila za stvarno neobičan i (ogroman) model

Naš Goran Čižmešija fotkao je poznatu blogericu u Parizu
Vidi originalni članak

Camille Charriere poznata je blogerica koja stoji iza bloga Camille Over The Rainbow. Njezine su odjevne kombinacija prava inspiracija, a u Parizu ju je fotkao naš Goran Čižmešija u jednom genijalnom, no pomalo neobičnom izdanju. 

Ona je isfurala pravi klasik u ormaru, karirani sako, koji je kombinirala sa širokim hlačama na crtu i starkama. Odabrala je jednostavan nakit, no dodatak koji nije mogao proći nezamijećeno njezin je remen. Navikli smo na remenje oko struka, navikli smo i na predimenzionirane komade, no ona je sve stavila na jednu novu razinu. Odabrala je ogroman sivi remen s još većom kopčom za kojeg vjerujemo da bi se rijetko tko usudio nositi.

Ipak, koliko god bio neobičan, izgleda - stvarno dobro! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".