Znaju kako ga nositi: Influencerice obožavaju odjevni komad za koji nismo mislili da će biti takav hit!

Pulover bez rukava postao je pravi hit među domaćim trendsetericama, a donosimo par outfita kojima se možete inspirirati
Vidi originalni članak

Proljeće nam je pred vratima, a s dolaskom toplijih dana, domaće su influencerice u svoje su garderobe dodali odjevni komad za koji nismo mislili da će biti hit. Riječ je o puloveru bez rukava koje su odlično uklopile u svoje odjevne kombinacije, a isfurale su ih na košulje kao dio dnevnih outfita. 

Marija Čamber odabrala je prljavo bijeli model koji je kombinirala uz bijelu košulju puf-rukava, karirane hlače i smeđu mini-torbicu, a look je zaokružila neobičnim naočalama retro-prizvuka. 

Dora Predojević odabrala je color-block kombinaciju i izvrsno kombinirala dvije jarke boje - ljubičastu i narančastu. Look je upotpunila bijelom košuljom i odličnim cipelama s midi potpeticom iz kolekcije koja je rezultat suradnje H&M-a i dizajnerskog brenda Erdem. Točka na 'i' ove odjevne kombinacije bila je uistinu minijaturna torbica iz Manga, inspirirana popularnim Jacquemus modelom. 

Marija Gverić odabrala je pulover bez rukava u popularnom pepita uzorku, a kao i Marija i Dorica, kombinirala ga je uz bijelu košulju. Odabrala je traperice i prekrasnu torbicu iz Manga, inspiriranu popularnim Bottega Veneta modelom. Kombinaciju je zaokružila klasičnim naočalama, jednostavnim zlatnim naušnicama i vječnim crvenim ružem. 

Ako i sami želite ovakav pulover dodati u svoju kolekciju, izdvojili smo nekoliko modela iz high street ponude:

FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Zara 399 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 119 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".