"Zna se da su Zagrepčanke lijepe i da se vole srediti pa sam zaključila da se i ja iz Berlina moram srediti da se uklopim

Goran Čižmešija fotografirao je studenticu ekonomskog inženjerstva u Njemačkoj u ljetnom izdanju na zagrebačkoj špici
Vidi originalni članak

Poznato je da su Zagepčanke jako lijepe i vole se srediti pa sam zaključila da se i ja iz Berlina moram srediti da se uklopim. Sviđa mi se biti u toj ulozi, rekla je Ana Smolković našem Goranu Čižmešiji kad ju je fotografirao na zagrebačkoj Ilici. 

- Mama i ja rodile smo se u Njemačkoj, tamo živimo i radimo. Baka i djed bili su cijelo vrijeme s nama i od malena smo braća i ja uz njih učili hrvatski tako da ga i sada tečno govorimo, ispričala je studentica ekonomskog inženjerstva i otkrila nekoliko tajni svojeg stila. 

- Ove sam hlače kupila prošle godine i danas sam ih poželjela odjenuti jer su lagane, a top se bojama idealno uklopio. Ne volim preuske stvari, a od uzoraka nosim jedino cvjetne i, eventualno, točkaste ako mi se sviđa mode. Preko zime pokušavam ubaciti svijetle boje u svoje kombinacije, ali to je teže nego ljeti jer je ponuda zimske robe uglavnom u tamnim bojama, ispričala je.

Dodala je da preferira sportski stil, ali sve ovisi o prigodama. Ana je prokomentirala i modni stil na njemačkim ulicama:

- Sve ovisi o gradu. U Berlinu je stil skroz drugačiji nego, primjerice, u Hamburgu ili Münchenu. Rekla bih da se u Münchenu slično sređuju kao u Zagrebu, možda je to jer ima više Hrvata nego u drugim gradovima. Berlin je multikulturalan pa se to odražava i na ležerniji sportski stil odijevanja. 

U galeriji pogledajte što se još u kolovozu nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".