'Zna se da su Zagrepčanke lijepe i da se vole srediti pa sam zaključila da se i ja iz Berlina moram srediti'

Prisjetili smo se super stajlinga studentice ekonomskog inženjerstva u Njemačkoj koju je u u ljetnom izdanju na zagrebačkoj špici prošle godine fotografirao naš Goran Čižmešija.
Vidi originalni članak

Prošlog ljeta naš je Goran Čižmešija na špici ulovio studenticu s berlinskom adresom, Anu Smolković, koja mu je tada otkrila nekoliko tajni svojeg stila. Studentica ekonomskog inženjerstva u Njemačkoj rekla je tada:

- Poznato je da su Zagepčanke jako lijepe i vole se srediti pa sam zaključila da se i ja iz Berlina moram srediti da se uklopim. Sviđa mi se biti u toj ulozi. 

Dodala je da su se mama i ona rodile u Njemačkoj, gdje žive i rade.

- Baka i djed bili su cijelo vrijeme s nama i od malena smo braća i ja uz njih učili hrvatski tako da ga i sada tečno govorimo - rekla je, a zatim se osvrnula i na svoj stil:

- Poželjela sam odjenuti ove hlače jer su lagane, a top se bojama idealno uklopio. Ne volim preuske stvari, a od uzoraka nosim jedino cvjetne i, eventualno, točkaste ako mi se sviđa mode. Preko zime pokušavam ubaciti svijetle boje u svoje kombinacije, ali to je teže nego ljeti jer je ponuda zimske robe uglavnom u tamnim bojama

Ana je rekla da preferira sportski stil, no na kraju sve ovisi o prigodi. Osvrnula se i na modni stil na njemačkim ulicama

- Sve ovisi o gradu. U Berlinu je stil skroz drugačiji nego, primjerice, u Hamburgu ili Münchenu. Rekla bih da se u Münchenu slično sređuju kao u Zagrebu, možda je to jer ima više Hrvata nego u drugim gradovima. Berlin je multikulturalan pa se to odražava i na ležerniji sportski stil odijevanja - prokomentirala je Ana prošle godine za Divu. 

Najbolje mini suknje u kojima ćemo provesti cijelo ljeto:

FOTO: Zara Mini suknja od kukičanog pletiva 19,95 EUR FOTO: Zara Najlonska mini suknja s patentnim zatvaračima 22,95 EUR FOTO: Zara Suknja sa školjkama i vezom 49,95 EUR FOTO: Zara Suknja hlače s prorezom 25,95 EUR FOTO: Zara Mini suknja od rupičastog pletiva 22,95 EUR FOTO: Zara Mini suknja s rupičastim vezom 29,95 EUR FOTO: Zara Mini suknja od mješavine lana s cvjetnim printom 27,95 EUR FOTO: Zara Kombinirana mini suknja 22,95 EUR FOTO: Zara Mini suknja s perlicama 29,95 EUR FOTO: Zara Pletena suknja s umjetnim biserima 22,95 EUR FOTO: Zara Mini suknja s uzorkom i resama 29,95 EUR FOTO: Zara Mini suknja s perlicama 29,95 EUR FOTO: Zara Kukičana suknja na preklop 39,95 EUR FOTO: Zara Kratka suknja s uzorkom 39,95 EUR FOTO: Zara Mini suknja od trapera 19,95 EUR

Anja Stehlik stoji iza najambicioznije modne priči u Istri, a na pistu je dovela i Damira Kedžu!
Zgodnoj brineti odlično pristaju romantična haljina i tenisice o kojima su mišljenja podijeljena
Mama i kći u besprijekornim ljetnim kombinacijama: 'Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti, sličan stil je nasljedan'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".