Zna kako se istaknuti stajlingom: Olja Vori u odličnoj color-block kombinaciji koja nema nijedne mane

Olja Vori rado je viđeno lice u našoj modnoj rubrici, a Goran Čižmešija ovog ju je puta fotografirao u odličnoj ljubičasto-zelenoj kombinaciji
Vidi originalni članak

Kombinacijama Olje Vori uvijek se rado inspiriramo, bez obzira na to radi li se o svakodnevnim, ležernim outfitima ili nešto svečanijim i elegantnijim stajlinzima za formalnije prigode. Ovog ju je naš Goran Čižmešija ulovio u razigranom i jako efektnom stajlingu kojem ne možemo pronaći niti jednu manu.

Oljino izdanje super je inspiracija za toplije jesenske dane pred nama, pogotovo onda kad se modnim izborom želite istaknuti. 

– Ove obje boje su kraljevske boje, pa ako tu kombinaciju boja nose kraljice i princeze, zašto ne bi i drugi – ispričala je za Divu.

Zagrebačkim ulicama prošetala je kombinaciju ljubičastog blejzera i smaragdno zelene slip haljine koji stvaraju nevjerojatan kontrast i color-block koji spajaju eleganciju i odvažnost. Slip haljina s čipkastim detaljima evocira senzualnost i ženstvenost, a dobiva dozu poslovnog šarma kada se kombinira s oversized blejzerom. 

Sandale sa zlatnim remenčićima dodaju dozu glamura, a zlatni nakit savršeno komplementira tonove zelene i ljubičaste boje. Torba u tamnijoj nijansi zelenila dodatno zaokružuje cijeli outfit, stvarajući još jedan sloj sofisticiranosti i teksturalnog kontrasta. U kombinaciji s upečatljivim sunčanim naočalama, cijeli look dobiva notu modernog chica koji podsjeća na svjetske modne piste.

Ljepotica iz centra Zagreba: 'Volim casual jednostavnost sa nekim pomakom i zanimljivim modnim dodacima'
Biste li nosili efektne cipele poput njenih? Zgodna Marija savršeno ih je uparila uz modne klasike
Isprobajte nijansu za koju frizeri kažu da prilagođava svakom licu, a donosi bogatu teksturu i dimenziju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".