'Zna da je odijevanje jedna od osnova dobrog imidža koji je posebno važan u poslu ovog tipa'

Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih zastupnica u Saboru, a na njezin se stil osvrnula Dubravka Prpić Znaor, modna urednica i savjetnica
Vidi originalni članak

Baza poslovnog odijevanja nisu samo klasične forme, već je idealno, kao što vidimo u ovom slučaju, imati neke smjernice koje se provlače kroz čitavu garderobu. Suknje, sakoi, haljine i ravne hlače čine zahvalan stilski okvir, pošto ih je lako kombinirati svakodnevno te vizualno ukrašavati manjim modnim dodacima.

Osim toga, tu su boje, vidimo razne tonove od pastela do nešto jače crvene, zelene i plave, no u tim slučajevima silueta je uglavnom jednobojna. Upravo taj sklad čini vizualnu uravnoteženost, pa čak ni u poslovnom odijevanju sve skupa ne djeluje "previše".

Primijetit ćemo često kombiniranje - isti ton na modnim dodacima, primjer su marama i cipele ili remen, cipele i torba. Očit
je naglasak na praktičnim formama - primjer su suknje do ispod koljena, odnosno midi dužine, toliko zahvalne u svijetu odijevanja.

Od cipela i modnih dodataka ističu se torbe neutralnog dizajna te salonke, u nijansama koje pašu boji odjeće.

Ovaj stil primjer je efikasne poslovne garderobe, ne samo da sadrži boje i razne odjevne forme, već je u okvirima nenametljive, a opet zanimljive klasike. Očito je riječ o osobi koja zna da je odijevanje bitno te da je ono jedna od osnova dobrog imidža, koji je posebno važan u poslu ovog tipa.

Najbolja modna izdanja Sabine Glasovac pogledajte u galeriji:

FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell

 

Kad stjuardese iz potpetica uskoče u tenisice: 'Ljudima se sviđa kako nam stoje uniforme, a nama je draži ležeran stil'

Savršen trudnički stajling: Monika Olujić zablistala je u kombinaciji jednostavne haljine i trendi sakoa

Jeste li već isprobali Zarine parfeme koji su "dupe" dizajnerskih mirisa, no mnogo pristupačniji?

Doktorica dentalne medicine prava je majstorica u spajanju ženstvenih i rokerskih komada

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".