'Zločesti dečko' Harry ignorirao je pravila, pa su ga modni stručnjaci odmah napali!

Britanski stručnjaci za bonton i pravila odijevanja rekli su kako je Harry na londonskoj premijeri Kralja lavova jako pogriješio
Vidi originalni članak

Usred sveopćeg svjetskog obožavanja Meghan i Harryja, pomalo smo zaboravili kako je Harry znao biti problematičan i njegovao imidž "zločestog dečka" britanske kraljevske obitelji, započinje modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor. 

Harryja su stručnjaci napali kako se odjenuo preležerno, odnosno da je nosio mašnu oko vrata koja se ne veže sama, već onu praktičnu, koja se samo navuče i već je zavezana.
- Sinoć nas je Harry, doduše, podsjetio kako zna ignorirati pravila i odjenuo se malo ležernije nego bi trebao – na crveni je tepih umjesto smokinga nosio "gotovu" leptir mašnu i regularnu košulju - kaže Dubravka. 
Naime, bilo bi prikladnije da je Harry odjenuo košulju za smoking i pripadajuću mašnu vezanu ručno, bio bi sređen u skladu s protokolom. 

- Smoking se nosi upravo u ovakvim prigodama i ima drugačiji kroj košulje, ovratnika, gumbe, ekskluzivniju mašnu oko vrata i manžete - ističe. 
- No, to je u njegovom stilu ponašanja, jer "zločesti dečko" oduvijek je živio slobodnije od Williama, budućeg kralja. Zato će Harryju ljudi oprostiti ovu ignoranciju, ma svjestan je da zapravo svi gledaju njegovu Meghan i što je ona odjenula - zaključuje Dubravka. 

Meghan se pojavila u maloj crnoj haljini i zapravo vrlo odjerenom izdanju koje joj odlično stoji. Malena clutch torbica, obične crne salonke i zalizana kosa, fantastičan su odabir, pa je kao i uvijek - potpuno pogodila! 

Kakvu je poruku Meghan poslala prvim pojavljivanjem u javnosti nakon rođenja malenog Archieja?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".