Zlatni križ s cirkonima, šalica "najbolja cura"... Cure su otkrile najgore darove koje su dobile za Valentinovo!

Međutim, svi ćemo se složiti - najvažnije da je od srca, zar ne? No, neki su nas stvarno dobro nasmijali!
Vidi originalni članak

Da, znamo, svaki dar treba prihvatiti jer je od srca i to je ono što je zbilja najvažnije. Ipak, ponekad se razočaramo pogrešnim odabirom darova jer imamo osjećaj kao da nas osoba ne sluša i ne obraća pozornost na ono što volimo. Zamolili smo nekoliko žena da nam otkriju s čime su njihovi (bivši) dečki potpuno pogriješili. 

Tina (28): Najgore mi je što se stvarno potrudio. Sve je bilo crveno, kao u znaku Valentinova, ali doslovno ništa mi se nije svidjelo. Potpuno je pogriješio s ogrlicom, novčanikom i nekakvim šalom. Ali bilo mi je drago što si je dao truda! Ionako je to najvažnije.

Po ljubavne savjete idemo na - plac! Pogledajte što kažu kumice:

Ana-Marija (26): Ajme, "najbolja cura" šalicu. Momentalno je završila u smeću... Skupa s njim! :P

Matea (25): Ogromna plišana životinja kojoj smo MORALI (u množini) dati ime. Ne volim plišane životinje, a pogotovo ne kao romantičan dar. P.S. Zvala se Mirta!

Izdvojili smo darove koje ćemo ovog Valentinova darovati - sebi!

FOTO: Arhiva Dive Prada, Net a Porter, 750 eura FOTO: Arhiva Dive Vetements, Matches Fashion, 330 eura FOTO: Arhiva Dive Stradivarius, 119 kn FOTO: Arhiva Dive Saint Laurent, Matches Fashion, 325 eura FOTO: Arhiva Dive Prada, Matches Fashion, 1150 eura FOTO: Arhiva Dive Miu Miu, Matches Fashion, 250 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 50 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 15 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 14 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 10 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 9 eura FOTO: Arhiva Dive Dolce&Gabbana, Matches Fashion, 1150 eura FOTO: Arhiva Dive Alexa Chung, Matches Fashion, 116 eura FOTO: Arhiva Dive Agent Provocateur, Net a Porter, 109 eura FOTO: Arhiva Dive 13BC, Net a Porter, 3500 eura

Romana (30): Oni last minute pokloni, imam doma vrhunsku kolekciju. 

Darija (33): Ne nosim nakit i jako mi je teško pronaći nešto što mi se sviđa. Od bivšeg sam dečka dobila zlatni lančić s privjeskom, konkretno zlatni križ s cirkonima...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".