Zlatarna Celje: ljubav prema nakitu koja traje više od 170 godina

Neodoljivim dizajnom ističe se i zlatna kolekcija BB. Bijelo zlato uz dodatak briljanata može se nositi u svim prigodama u kojima je naglašena elegancija i istančan ukus. U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice.
Vidi originalni članak

Pripreme za zanimljivu modnu jesen započnite na vrijeme i to nepogrešivim odabirom nakita Zlatarne Celje. Ove sezone kolekcijama Zlatarne Celje i dalje dominiraju bijelo zlato i bezvremenski dizajn uz elegantne kombinacije s trendovskim crvenim i žutim zlatom.

Među zlatnim kolekcijama ističe se Diamond Islets, raskošna briljantna kolekcija u kombinaciji bijelog i crvenog zlata. U kolekciji su po dva modela naušnica, narukvica i ogrlica. Diamond Islets potražite i u poslovnici Zlatarne Celje, u zagrebačkoj Praškoj ulici, od nedavno na novoj lokaciji – Praška 8!

Kraljevski plava boja i klasičan dizajn čine Starry Sky kolekcijom koja se prenosi s generacije na generaciju. Modri safir kombiniran s bijelim zlatom čini je nepogrešivim odabirom za posebne prigode, a možemo je zamisliti i na crvenom tepihu.

Neodoljivim dizajnom ističe se i zlatna kolekcija BB. Bijelo zlato uz dodatak briljanata može se nositi u svim prigodama u kojima je naglašena elegancija i istančan ukus. U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice.

Među komadima koji plijene bezvremsnkim stilom je i prstenje iz kolekcija Over Bridges i Lines, ali i ogrlice iz najnovije kolekcije Moments koje osvajaju mladenačkim dizajnom. A na pitanje kako razigrati svakodnevne modne kombinacije odvažnijim komadima nakita, Zlatarna Celje predlaže srebrne Lencia kolekcije dostupne u svim poslovnicama.

Prava modna poslastica, kolekcija Candy, nosi potpis jedne od najljepših sportašica svijeta, Antonije Mišure.

Svojim geometrijskim oblicima i lakoćom kombiniranja, srebrna Lencia kolekcija Qube pravi je modni hit ovoga ljeta. Kolekcije potražite u svim našim poslovnicama, a ponudom se ističu poslovnice u Splitu, Marmontova 14, u zagrebačkom Konzum centru, Radnička 49 i na riječkom Korzu.

Uz vrhunski nakit u ponudi Zlatarne Celje su i brojni modeli Lencia satova. Dostupni urazigranim bojama i uz moderan i trendovski dizajn ponovno su postali nezaobilazan modni dodatak svaki dan. Ljubitelje satova brojni modeli Lencia satova, ali i svjetski poznatih brendova, očekuju u poslovnici u Puli, Šijanska cesta 1, kao i u Samoboru, u ulici Bleiburških žrtava 1. U svim poslovnicama potražite i najnovije modele iz kolekcije Lencia S od nehrđajućeg čelika.

Zaljubljenima su vrata Zlatarne Celje otvorena u najvećem centru vjenčanog prstenja u zagrebačkom Arena centru. Više od 500 modela vjenčanog prstenja, ali veliki izbor zaručničkog prstenja koji se mogu izabrati između ponuđenih modela, a moguće je naručiti i personalizirano prstenje prema vlastitom dizajnu.

Uz vlastite vrhunske brendove Zlatarna Celje u ponudi ima i nakit brendova Ti Sento i Elixa koji zaokružuju ponudu i potragu za savršenim komadima ove sezone.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".