Životna partnerica Ante Tomića emotivnom objavom obznanila prekrasne vijesti

Ova zaljubljenica u modu je na Instagram profilu @lakatwalk objavila da čekaju drugo dijete
Vidi originalni članak

Katarina Štimac životna je partnerica našeg košarkaša Ante Tomića i već godinama žive u Španjolskoj, gdje on igra za Barcelonu. Danas je na društvenim mrežama Katarina podijelila i emotivnu objavu u kojoj je obznanila da je trudna.

31-godišnji Ante i 33-godišnja Katarina već imaju kćer, dvogodišnju Anabelu, a na društvenim mrežama često dijeli fotografije zajedničkog života u Španjolskoj. 

Na svom blogu La Kat Walk napisala je kako treba roditi u travnju iduće godine te da će i ovog puta biti - djevojčica! Par se pitao kako bi im bilo da imaju dječaka, no kaža e da joj je laknulo kad su doznali da će opet biti curica, a Ante se s njom složio. 

Za sebe kaže da nije baš idealna trudnica jer se u trudnoći ponaša kao da nije trudna jer to ne želi koristiti kao "ispriku":

Mrzim kad se trudnoća koristi kao isprika za nešto pa se trudim raditi sve kao inače. Ipak, više pozornosti pridajem tome da se naspavam, zdravo hranim i redovito vježbam.

Kaže kako su nekoliko mjeseci pokušavali zbog toga što Ante mnogo putuje, a konačno su uspjeli ovog ljeta za vrijeme godišnjeg kad su se u potpunosti opustili. Dodala je kako ne želi "romantizirati" ovo stanje - kaže kako je stvarno jako emotivno, no nije nimalo lagano za žensko tijelo, um, emocije ili život općenito. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".