Život čine male stvari

Ove sezone nose se plisirane suknje, a modnu kombinaciju upotpunit će sat klasičnog dizajna ili marama oko ruke...
Vidi originalni članak

RAZIGRANI PLISE

Kako je i sama Stella McCartney kazala, svojom kampanjom za ovu sezonu željela je prizvati ljeto te slaviti osjećaj bezbrižnosti, opuštenosti, razigranosti, ljubavi i prijateljstva.

U prvom je planu haljina kao ultimativni odjevni komad i to od plisiranih materijala u različitim bojama sunca i neba.

VJEČNA KLASIKA

Isabel Marant potpisuje dizajn sata koji će rado nositi pripadnice svih generacija, ali i sljedbenice raznih modnih stilova.  

Riječ je o klasici s kojom je nemoguće pogriješiti!

STEGNI ME NJEŽNO 

Francuska modna kuća Saint Laurent predlaže da svilenu maramu prenamijenimo u narukvicu! Nevažan nije ni natpis na njoj...

SAMO POZITIVNO

Skrivena novčanica ili pak nekoliko kovanica, omiljeni slatkiš ili ruž koji će popraviti svaku situaciju najbolje je pospremiti u malenu torbicu koja može poslužiti kao privjesak za ključeve, futrola za njih ili biti obješena na veliku torbu.

Na što god se odlučili, jedan pogled na dizajn koji potpisuje Anya Hindmarch izmamit će vam osmjeh na lice! Smile!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".