Žive boje i trendi uzorci kupaćih kostima za najveselije ljeto

Osim u uvijek elegantnoj i zavodljivoj crnoj boji, te u jarkim bojama, kao što su pink i kraljevski plava, zasjat ćete i u prelijevajućim uzorcima u boji.
Vidi originalni članak

Ljeto će biti obojeno u žive boje i trendi uzorke printa cvijeća, palmi i pepita. Kupaći kostimi Lisca Fashion naglasit će žensko tijelo atraktivnim modelima, koji se prema želji mogu međusobno kombinirati jer su sve serije separatne.  Kupaće kostime odlikuje ugodan materijal koji se brzo suši, iz nove generacije mikro poliestarskih vlakana, kao i tehnološki i ekološki usavršeni materijali dobiven recikliranjem, koji pored udobnosti nudi i oblikovanje tijela i zaštitu pred UV zrakama. 

Liniju kupaćih kostima Lisca Fashion obilježavaju trendi krojevi grudnjaka, među kojima prednjači grudnjak s pjenasto oblikovanim košaricama, ugrađenom skrivenom žicom i bez šavova, novi push up grudnjak za još zavodljiviji dekolte i grudnjaci koji odostraga kod kopče imaju preklop koji omogućuje prilagođavanje opsega. 

A među donjim dijelovima hit sezone zasigurno će biti nove rio gaćice, koje sa strane imaju blago podignut nožni izrez, koji se ponovno vraća kao modni trend. Oduševit će i različiti modeli jednodijelnih kupaćih kostima koji lijepo obuhvaćaju tijelo i čine ga još ženstvenijim.  Serije kupaćih kostima oživljene su različitim dodacima izrađenima iz ugodnog padajućeg pletiva, različitih boja i uzoraka, koji dopunjuju pojedinu seriju. Ljetnu garderobu tako će dopuniti trendi parea, kaftani i tunike. 

Ljeto će biti obojeno u žive boje i uzorke te zavodljive detalje. Osim u uvijek elegantnoj i zavodljivoj crnoj boji, te u jarkim bojama, kao što su pink i kraljevski plava, zasjat ćete i u prelijevajućim uzorcima u boji. 

Posebnost je nova tehnologija lijepljenja naramenica, koje su izuzetno tanke, ugodne za nošenje i elegantnog izgleda, iako su još uvijek funkcionalne. Za modele su karakteristični lijepljeni paspuli i kopče, koje dodatno naglase profinjenost i unikatnost koju nalaže linija Selection.

Vrlo moderan, poseban komad je push up grudnjak bez žice, koji izrazito naglasi dekolte. A nov je i model zavodljivog i seksi monokini jednodijelnog kupaćeg kostima, koji ima košarice iz termički obrađenog osnovnog materijala. 

Eleganciju i prestiž dopunjuju modni dodaci.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".