Zimsko izdanje Marijane Batinić kojem nećete pronaći manu: Stajling koji naginje klasici zaokružila je trendi parom cipela

Cipele su posebne po glomaznom đonu, posebno popularnom zadnjih nekoliko sezona, koji se nosi na čizmama, cipelama i mokasinama
Vidi originalni članak

Vesela i magična atmosfera, nasmiješena lica, dobro znana lokacija s novim, posebno osmišljenim božićnim uređenjem, fenomenalna ponuda pića i raznih gastro specijaliteta znači samo jedno – službeno je otvoren BAŠ NAŠ Advent na platou Gradec! 

Otvorenje nisu propustila ni mnoga poznata lica, među kojima je bila i Marijana Batinić, čiji je zimski stajling savršena inspiracija za cijelu zimu.

Zvijezda stajlinga bio je kaput koji odolijeva prolaznosti trendova i odlična je investicija jer je nosiv godinama, a lako se kombinira i paše na sve u ormaru. Voditeljica odličnog smisla za modu kombinirala ga je s nekoliko klasika - izabrala je traperice, košulju i džemper, spoj koji izgleda jako klasično i chic.

Svevremenskim komadima dodala je trendi par cipela, model s glomaznim đonom. Takve cipele, čizme i mokasine popularne su posljednjih nekoliko sezona, a osim uz traperice, kako ih nosi Marijana, odlično izgledaju uz lepršave ili pletene haljine.

Kao odličnu točku na 'i' ovog besprijekornog stajlinga, Marijana je odabrala crveni ruž, vječnog favorita u kozmetičkoj torbici koji ima moć osvježiti i najobičniji stajling.

Na špici nisu prošli nezamijećeno: Njoj pripijena haljina stoji kao salivena, a on je prošetao gradom u genijalnim tenisicama

Od umirovljene profesorice književnosti svi možemo učiti o stilu: Prava je majstorica kombiniranja tekstura i krojeva

Uzrokuje li vam hidratantna krema milije? Donosimo sve što trebate znati o tim sitnim bijelim 'kvržicama'

Prisjetili smo se super izdanja kad su tata i kći pokazali da je dobar stil nasljedan: Ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".