Zimski trend koji je među slavnima popularan i ove godine, a jednostavan je za iskopirati

Primijetili smo da se jedna boja istaknula kao najveći favorit za zimu 2023., ali i da ne gubi na popularnosti početkom nove godine
Vidi originalni članak

Dok bi većina nas sa zadovoljstvom priznala da barem ponekad prati najnovije modne trendove, moglo bi vas iznenaditi da saznate da neke od najvećih svjetskih slavnih osoba i, naravno, njihovi stilisti, također vole provjeriti što je aktualno.

Naravno, oni imaju pristup vrhunskim svjetskim dizajnerima, onima koji često diktiraju trendove, ali ako ste ikada gledali modne revije od početka do kraja, znat ćete da jedna kolekcija bilo kojeg dizajnera često obuhvaća razne trendove, s beskonačnim referencama silueta, boja, tkanina i koncepata.

Pa kolike su šanse da će se velik broj slavnih klijenata odlučiti za potpuno isti trend? I kolike su šanse da će je odlučiti nositi na potpuno istom događaju? Ako su prva dva dijela sezone dodjele nagrada 2024. imali pokazatelj, velike su šanse.

Prije nekoliko mjeseci, zapravo gotovo godinu dana, dok smo promatrali modne piste tijekom tjedana mode u veljači 2023. diljem svijeta, primijetili smo da se jedna boja istaknula kao najveći favorit za zimu 2023.

Ljudi uvijek žele znati o 'boji sezone', i dok fuksija još uvijek doživljava svoj trenutak zahvaljujući Barbie filmu, nema sumnje među trendseterima das je najpopularnija nijansa za jesen/zimu crvena. Ne nježno crvena, ne rubin ili tamnocrvena, već prava grimizna crvena. 

Nekoliko mjeseci kasnije i popularnost crvene boje među zvijezdama nije se mogla poreći! Odvažni crveni izgledi pojavljivali su se posvuda, na Instagramu i TikToku do crvenih tepiha te ulicama. No, još jedna sjajna vijest ako ste prihvatili ovaj tend je da  se čini da ovo nije trend koji napuštamo 2023. 

Sa svima, od Margot Robbie u Balmainu i Dua Lipe u Pradi do Florence Pugh u Valentinu, Emily Blunt u Armani Privéu, te Julianne Moore i Michelle Yeoh, obje u Bottegi Veneti koje nastavljaju popularizirati crvenu boju, čini se da ova boja ne ide nikamo.

Koliko će ovaj 'trenutak' sada trajati? Tko zna…, ali znamo da ćemo definitivno izvaditi ono crveno pletivo koje smo spremili u studenom u strahu od brzog pada trenda.

Glamurozna 75. dodjela nagrada Emmy: Evo tko su bili najbolje odjeveni poznati
Paula zna kako da 'nespojivi' komadi izgledaju odlično: 'Svoj stil bih opisala kao ženstveno - frajerski'
Novi beauty gadgeti: Inovacije na području čišćenja kože, sušenja kose i njege usana

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".