Zimska izdanja saborskih zastupnica: Glasovac i Brnjac izabrale efektne uzorke, a Vukovac upečatljive lakirane čizme

Zima nam kalendarski možda još nije pokucala na vrata, no odjevne kombinacije u takvom su tonu. Slojevitost je u prvom planu pa glavnu riječ vode sakoi, što su odabrale i neke saborske zastupnice.
Vidi originalni članak

Odijevanje u hladnoj sezoni uvijek je zanimljivo jer u prvi plan stavlja slojevitost, koja sa sobom donosi kreativnost. To su pokazale i zastupnije u Saboru koje su za današnju sjednicu izabrale stilski različite poslovne kombinacije. 

Sabinu Glasovac prati glas da je jedna od najbolje odjevenih saborskih zastupnica - poštuje dress code, a pritom u business kombinacije ubacuje i vlastiti stilski potpis. 

Zvijezda njezinog outfita ovog su puta bile karirane hlače koje se ističu zahvaljujući uzorku, a ostatak kombinacije bio je bazičan, u crnoj boji. Zna da je dobra ideja u ormar dodati modne klasike nosive godinama pa je stajling upotpunila crnim kaputom, gležnjačama i kožnom torbom. 

Iako je hladna sezona najčešće u znaku zagasitih, tamnih nijansi, za njih nije bilo mjesta u stajlingu Nikoline Brnjac koja se poigrala neutralnim tonovima i efektnom nijansom plave. Ministrica turizma i sporta izabrala je lepršave hlače na 'crtu' i kombinirala ih uz sako i salonke iste bež nijanse. 

Riječ je o dva klasika u ormaru koji se lako kombiniraju, a bazične komade nadopunila je maramom s uzorkom. 

Ružica Vukovac držala se provjerene kombinacije boja koja nikad ne izlazi iz mode i za Sabor izabrala crno-bijeli spoj. Skinny hlače spojila je uz bluzu s plisiranim detaljima i sako dugačkog kroja, a u kombinaciji sastavljenoj od bijele i crne (ne)boje, pozornost su ukrale lakirane gležnjače. Imaju blok potpeticu koja je 'zahvalna' jer je stabila pa tako i idealna za svakodnevno nošenje. 

Čizme kakve nosi simpatična dora pravi su 'mamac' za poglede, a super pašu uz najlaskaviju haljinu koju možete dodati u garderobu

Kakva su pravila odijevanja za žene i muškarce koji posjećuju Katar? Nema preuske i prozirne odjeće, prekratkih hlača...

Ovako efektan kaput ne špici ne vidimo često, a posebno dobro izgleda uz čizme s 'pomakom'

Anica Kovač ležerno izdanje nadopunila je poželjnim dizajnerskim komadima: 'Volim zeleno, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".