Zigmanova haljina na Eurosongu

Nina Kraljić, hrvatska predstavnica na Eurosongu, odlučila se za kreaciju Roberta Zigmana
Vidi originalni članak

Za zaista posebnu kreaciju odlučila se ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu - čak 2 tjedna haljinu je izrađivao peteročlani tim, a teška je 18 kilograma! Nina će nastupiti s pjesmom "Lighthouse", a veličanstvena haljina je poveznica s temom pjesme i predstavlja projekciju svjetlosti. Kreacija je posebna, a dizajner Juraj Zigman ju je savršeno uklopio u modni izričaj pjevačice.

Nina će izvesti dramatičnu promjenu odjevne kombinacije za vrijeme nastupa - započet će u ‘šišmiš’ širokoj haljini s crnim detaljima i širokim ovratnikom koja izgleda poput umjetničke instalacije, odnosno kimona, a potom se "transformirati" u haljinu koja otkriva leđa i tetovažu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".