Zigman pokorio Eurosong

Ana Rucner, baš kao i Nina Kraljić odlučila se za kreaciju Jurja Zigmana...
Vidi originalni članak

Nastupi dviju zemalja na sinoćnjem Eursongu obilježeni su Zigmanovim kreacijama. Naime, osim za raskošnu haljinu hrvatske predstavnice Nine Kraljić, poznati dizajner zaslužan je i za kreacije koje su nosile predstavnice susjedne Bosne i Hercegovina - Dalal i Ana Rucner.

 

"Fantastični dizajner Juraj Zigman", pohvalila se atraktivna violončelistica uz fotografiju na kojoj pozira u ekstravagantnoj kreaciji s prepoznatljivim potpisom, a na kojoj se ističe Anina savršeno istrenirana pozadina.

Ana je sinoć nastupala na prvoj večeri uz pjevače Dalalu i Deena te repera Jala s pjesmom 'Ljubav je', a intrigantan outfit nikog nije ostavio ravnodušnim.

Inspiraciju za haljinu Nine Kraljić je pak sam dizajner "objasnio" objavivši na Instagramu fotografiju s isječcima iz spota za pjesmu "Lighthouse" i detaljima haljine.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".