Zigman osvaja Hollywood!

Na sinoć održanoj dodjeli nagrada "I heart music" mlada nada Hollywooda, Kat Graham oduševila je u Zigmanovoj kreaciji...
Vidi originalni članak

Popularna glumica i pjevačica Kat Graham ima samo 26 godina ali njezino je ime već dobro poznato u izbirljivim Hollywoodskim krugovima. Ova mlada uspješna diva rođena je u Švicarskoj no karijeru od malih nogu gradi u Americi. Proslavila se ulogom vještice Bonnie u megapopularnoj seriji Vampirski dnevnici te je na sinoćnoj dodjeli nagrada "I heart music" održanoj u Californiji imala je ulogu prezenterice. Nama najuzbudljiviji dio je činjenica da je nagradu dodijelila u sjajnoj haljini hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana!

Zelena haljina sa zlatnim detaljima na tamnoputoj glumici izgleda fantastično a koliko je i sama oduševljena Zigmanovim dizajnom nije se niti trudila sakriti. Svoje je oduševljenje podijelila na svom Instagram profilu gdje je odjavila sliku haljine. Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".