Zgodnoj Michelle izvrsno pristaje kombinacija mini-suknje, 'zgužvanih' čizama i kožne jakne

Goran Čižmešija na zagrebačkoj špici fotografirao je damu koja je pokazala odličan stajling za prve dane jeseni
Vidi originalni članak

Michelle Korenić već je nekoliko puta bila zvijezda naše street style rubrike. Politologinja i model s našim je Goranom Čižmešijom rado popričala o svojem stilu i pozirala mu u centru Zagreba. Fotografija je nastala prošlog ožujka, a ovog smo se petka rado prisjetili Michellinog stajlinga jer se njime možete inspirirati ovog tjedna.

Njezina je kombinacija idealna za jesenske dane, a pokazala je da zna kako kombinirati klasike poput kožne jakne s trendi komadima poput "zgužvanih" čizama. 

- Sredila sam se za kavu i jer je lijep, sunčan dan. Crno uvijek pali, iako obožavam traper - ispričala je tada Michelle našem Goranu.

Michelle je odabrala minicu i spojila je s crnom kožnom jaknom, modelom koji je super odmak od klasičnih kožnih jakni. Stajling je upotpunila maramom i dizajnerskom torbom, a točka na "i" bile su genijalne čizme. Riječ je o "zgužvanom" modelu kojeg trendseterice obožavaju zadnjih nekoliko sezona, a osim sa suknjama, odlično izgledaju i kad se nose s trapericama ili lepršavim haljinama.

Trend kojeg volite ili preskačete: I ove se jeseni nose combat čizme, a ovo su najbolji modeli u dućanima!

FOTO: H&M 99,00 EUR FOTO: H&M 44,99 EUR FOTO: H&M 39,99 EUR FOTO: H&M 44,99 EUR FOTO: H&M 74,99 EUR FOTO: H&M 39,99 EUR FOTO: H&M 99,00 EUR FOTO: Mango 59,99 EUR FOTO: Mango 59,99 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR

Idealni za jesenske dane: Sakoi i blejzeri koji pašu na sve kombinacije - casual ili business!
Uvijek nas iznova oduševi modnim izborom: Vječnim je klasicima dala vlastiti stilski potpis i - zablistala!
Frizura koja je hit na društvenim mrežama: Na TikToku ima više od 35 milijuna pregleda, a savršena je za jesen

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".