Zgodni poslovnjak: "Još od malena mi je usađen takav stil jer me mama uvijek sređivala u školu"

Ardian Krasnić radi kao sales support u međunarodnoj turističkoj kompaniji, a na Cvjetnom ga je fotografirao naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Ako vam treba dobra inspiracija za poslovni look u ovo prevrtljivo vrijeme, predlažemo da se ugledate na njega. Od glave do pete je tip-top! 

Nosim baloner, košulju, hlače i čizme Zara, vestu McNeal, a torbu sam dobio od sestre i to je zapravo reklamni materijal iz medicinske industrije. Volim se lijepo obući, a danas sam odabrao prilično sigurnu kombinaciju. Obzirom da je vrijeme kao da smo u Londonu, odabrao sam zagasite i hladne boje kakve češće i nosim nego nekakve svijetle. Inače nosim i sve uzorke osim cvjetnih, mislim da nisam tip za to. Više sam za ozbiljnost, eleganciju i gentleman style.

 Otkrio nam je i zašto voli baš tako "ozbiljan" stil. 

Još od malena mi je usađen takav stil jer me mama uvijek sređivala u školu da budem elegantan, pristojan i uredan.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".