Zgodni par istaknuo se na špici svojim elegantnim i bojama usklađenim outfitima

Izgledaju odlično zajedno!
Vidi originalni članak

Premda je uvriježeno mišljenje da se suprotnosti privlače, kada je riječ o modi, to i nije slučaj. Dijeleći jednake modne interese, ovaj zgodni i modno osviješteni par prošetao je zagrebačkom špicom u elegantnim i bojama usklađenim outfitama. 

Lijepa djevojka odlučila se za svijetlosmeđe nijanse kojima je ostala vjerna u gotovo svim odjevnim komadima. Na tamnoplave traperice odjenula je dolčevitu u boji devine dlake koju je nadogradila i vremenu prilagodila elegantnim kaputom vrlo slične nijanse. Nešto intenzivniju nijansu velike torbe uparila je s efektnim gležnjačama brušene kože. Cijeli outfit odlično je objedinila velikim kariranim šalom. 

Njezina pratnja također se odlučila za tamnoplavo-smeđu kombinaciju. Smeđe kožne čizme i smeđe kožne rukavice zgodni mladić uskladio je s odličnim klasičnim modelom kaputa, dok je boju hlača popratio izvrsnim modnim dodatkom, tamnoplavom šal-maramom.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".