Zgodni frajer s Cvjetnog motorističkom jaknom i dolčevitom održao je pravu modnu lekciju

Modno osviješteni dečko bio je glavna zvijezda špice
Vidi originalni članak

Kada govorimo o muškoj modi, moramo priznati da je ona dosta jednostavnija od ženske, a samim time dečkima je teže postići wow efekt svojim outfitom. No, upravo je to pošlo za rukom dečku sa špice koji je sitnim izmjenama u klasičnoj muškoj kombinaciji postigao izvrstan look. 

Svoju dobitnu kombinaciju postigao je odličnom crnom kožnom motorističkom jaknom ispod koje je odjenuo crnu dolčevitu. Outfit je nadogradio tzv. chelsea čizmama koje će svakoj muškoj odjevnoj kombinaciji dati dozu elegancije. Ako tomu dodamo i izvrsne naočale s tankim metalnim okruglim okvirima, složit ćete se da je ovaj dečko pravi trendseter. 

Premda dečkima dolčevite nisu prvi izbor, ovo je pravi dokaz kako podižu i najjednostavniju kombinaciju. Ista stvar je i s čizmama ovog modela - svake će traperice na njih izgledati fantastično. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".