Zgodni bivši reprezentativac gradom prošetao u tenisicama koje jednako vole i cure i dečki

Ognjen Vukojević zagrebačkom špicom prošetao je u tenisicama s potpisom talijanskog brenda Valentino
Vidi originalni članak

Ognjen Vukojević prava je zvijezda zagrebačkog street stylea - naši ga fotografi nerijetko ulove na špici, a pritom uvijek ima jednostavne, ali odlične odjevne kombinacije.

Ovog je puta kombinirao ležerne komade s klasikom - plave hlače spojio je s prugastom košuljom i plavim sakoom, a sve zaokružio popularnim Hermes remenom. 

No, komad koji je definitivno ukrao pažnju su njegove tenisice - odabrao je dizajnerski model s Valentino potpisom. One dolaze u nekoliko različitih varijanti, a jednako ih obožavaju i cure i dečki te ih kombiniraju i uz ležerne i uz elegantnije outfite. Cijena ovakvog modela tenisica kreće se između 790 i 890 dolara.  

 

Prošetali smo gradom i provjerili koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode poput uvijača za trepavice, pegle za kosu, rašpice... 😄 I moramo reći da smo se iznenadili, osim što je vikler postao - četka za kosu! 😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".