Zgodne, stylish i jako cool: Ove dvije frendice ukrale su pozornost u centru grada!

Cure su od glave do pete jednostavno tip-top!
Vidi originalni članak

Cool, neopterećene i jako, jako stylish! Ove dvije frendice izgledaju kao da su došle iz neke europske modne metropole, a njihove odjevne kombinacije izvrsna su inspiracija za zimske dane

Dama na lijevoj strani odabrala je upečatljivu bundu koju je kombinirala s trapezicama, hlačama o kojima i dalje vlada podijeljeno mišljenje, ali ih cure hrabro nose! Sve je zaokružila super odabirom modnih dodataka: genijalnom torbom koja nam se svidjela na prvi pogled i, naravno, kapom s "coflekom".

Njezina je frendica crni kaput i oxfordice, klasične komade, kombinirala s old school trapericama i velikim trendom - mačkastim naočalama, a točka na "i" bila je crvena Furla torba, model Metropolis, koju trendseterice obožavaju već sezonama! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".