Zgodne studentice prava: "Ne nosimo trendi uzorke, moglo bi se reći da je naš stil jednostavan, pravnički!"

Goran Čižmešija fotkao je dvije dame koje svojim kombinacijama najavljuju proljetne dane
Vidi originalni članak

Lucija i Sara dvije su frendice i studentice prava koje je u šetnji sunčanim gradom ulovio naš Goran Čižmešija. Cure su mu spremno pozirale u stylish kombinacijama i rekle:

Gotovi su ispitni rokovi pa smo se sredile za šetnju gradom i uživamo u suncu. Upoznale smo se na faksu, a kako smo rođene samo dan razlike, u svemu smo slične, pa tako i u stilu koji volimo. Ne pratimo skroz trendove, pa ne nosimo ni trendi uzorke, moglo bi se reći da je naš stil jednostavan, pravnički.

Lucija Mrkonjić i Sara Stanić-Lučin rekle su da ovim kombinacijama najavljuju proljeće - danju obično nose svijetle boje, dok za izlaske biraju tamne! Lucija nosi kaput, koušulju i hlače iz Zare, torbu Replay i Aldo čizme, dok je na Sari sve iz Zare. 

 

Internet je stvarno prepun ružnih komentara i uvreda i to jednostavno moramo promijeniti! Matea i Ivana pomogle su nam u tome. 💪😍 U sljedećim tjednima na Divi pratite sve o projektu protiv cyberbullyinga "Takva sam, kakva sam" ❤️️

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".