Zgodne Splićanke nose ljetni dodatak s kojim se ne može proći nezamijećeno

Zgodne Splićanke obožavaju turbane, a mi znamo gdje možete kupiti slične (psssst, neki su čak na sniženju! )
Vidi originalni članak

Turbani su jedno vrijeme bili apsolutni hit, no onda su nekako pali u zaborav. Ipak, ovog su nam se ljeta vratili u velikome stilu, a cure ih nose genijalno!

Pogledajte samo ove dvije Splićanke koje su ih izvrsno uklopile u svoje odjevne kombinacije. Prva dama odabrala je ružičasti model i kombinirala ga s bijelom haljinom te sandalama na vezanje koje na sebi imaju pompone. Budući da je haljina sama po sebi vrlo jednostavna, turban je bio taj koji je razbio monotoniju. 

Druga je ljepotica odabrala model sa šarenim uzorkom i njime zaokružila kombinaciju sastavljenu od prugasto-cvjetne tunike i espadrila - ovo je outfit koji ljeti funkcionira za plažu, ali i odlazak na kavu ili ručak u grad. 

Zavirili smo u ponudu high street trgovina i, inspirirani stylish kombinacijama ovih zgodnih dama, pronašli gdje možete kupiti slične modele - neki se čak nalaze na sniženju! Neka vaši ljetni outfiti dobiju trendi točku na "i".

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".