Zgodne prolaznice pokazale su nam da su cvjetna haljine i kožna jakna postale modni klasik

Jedna se odlučila za midi, a druga za maxi varijatnu - koja ima bolji styling?
Vidi originalni članak

Kombinacija cvjetne haljine upotpunjena kožnom jaknom omiljen je izbor brojnih trendseterica jer istovremeno izgledaju ženstveno, a imaju i dozu rokerskog štiha.

A da znaju što polako postaje pravi modni klasik, dokazale su ove dvije dame na dubrovačkim ulicama koje su prošetale u sličnim kombinacijama, a razlika je bila isključivo u duljini njihovih haljina.

Jedna se dama odlučila za lepršavi maxi model koji je kombinirala uz klasičan kožnjak, a sve zaokružila bordo ruksakom i jednostavnim gležnjačama. 

Druga se dama odlučila za još ženstveniju varijantu: ona je, naime, model midi dužine spojila s jaknom u žutoj boji i klasičnim salonkama, a sve zaokružila popularnim modelom Ray Ban naočala. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".