Zgodne prijateljice s Cvjetnog u trendi komadima i u visokim petama mamile su poglede prolaznika

Trendi jesenske komade djevojke nose fantastično
Vidi originalni članak

Ugodne jesenske temperature ostavljaju prostora najmaštovitijim kombinacijama, ali i najrazličitijim. Od laganih balonera i kožnih jakni, do debelih zimskih jakni i kaputa - prolazi baš sve, a ove dvije zgodne prijateljice sa špice u odličnim outfitima pravi su dokaz da je temperatura subjektivna stvar. 

Dugokosoj atraktivnoj djevojci hladnoća ni u košulji ne može ništa, a bilo bi i šteta ne vidjeti ovaj outfit u cijelosti. Odjenula je odličnu plavu oversized košulju s bijelim prugicama na skinny crne traperice, a kombinaciju je hrabro upotpunila fantastičnim kožnim čizmama na visoku potpeticu. 

S druge strane, njezina se prijateljica opremila za niske temperature. Za šetnju gradom odlučila se za predivnu zimsku smeđu jaknu brušene kože s postavljenim bijelim krznom, a svoju vitku figuru odlično je istaknula trapez hlačama i crnim gležnjačama na petu. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".