Poštarska kapica i 'one' Zarine čizme: Ove dvije djevojke znaju koji su najpopularniji komadi

U kombinaciji ekscentričnih boja i crne ne možete proći neprimijećeno
Vidi originalni članak

Crna boja uvijek je siguran odabir za sve jesenske i zimske kombinacije. U potpunosti crne kombinacije obožavamo, a posebnu dimenziju dobiju tek onda kad im se doda neka jarka boja. Ove dvije zgodne djevojke sa špice pokazale su oba lica crnih outfita i isfurale ih odlično. 

Jedna prijateljica odlučila se za crnu kombinaciju s hlačama s efektom kože, crnom majicom, crnim motorističkim čizmama i crnom torbicom, a onda je jarko ružičastim kaputom odlučila napraviti totalni zaokret u bojama. Nosi i vrlo popularne Zarine čizme od prije par sezona s biserima. Uz kaput je uparila i ruž za usne koji joj pristaje odlično, a izgleda kao prava Barbie. 

Njezina prijateljica odabrala je za šetnju gradom  'all black' outfit. Hladnoću je odlučila suzbiti trendi kratkom krznenom bundom ispod koje je odjenula crnu dolčevitu. Efektne crne kroko čizme s nitnama uskladila je s malom crnom torbicom istog uzorka, a mornarskom (ili poštarskom, kako želite) kapom sa šiltom i mrežastim čarapama outfitu je dala chic dizmenziju. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".