Zgodne mame "okupirale" špicu: Ne zna se koja ima bolju odjevnu kombinaciju!

Prošetale su u društvu klinaca i pokazale odlične stylinge!
Vidi originalni članak

Kad gledamo street style fotke od vikenda, možemo reći samo jedne: zgodne mame totalno su je okupirale, a mi se ne možemo odlučiti koja ima bolju odjevnu kombinaciju!

Jedna se odlučila za jednostavnost pa je crnu haljinicu kombinirala uz kožnjak i bijele tenisice, a sve zaokružila s dva cool modna dodatka: mini Louis Vuitton torbicom i predimenzioniranim naočalama. 

Druga se dama odlučila za casual eleganciju pa je platforme kombinirala uz prugastu bluzu, a ozbiljnost je "razbila" torbicom boje fuksije i genijalnim Chloe naočalama. 

Elegancija te boja fuksije bili su izbor i zgodne brinete koja je košulju-haljinu kombinirala uz slingback salonke i torbicu upravo u toj boji! 

Posljednja se dama odlučila za potpuno ležerno izdanje - kratke karirane hlače kombinirala je uz majicu s printom i bijele tenisice, a sve zaokružila odličnom torbom u konjak smeđoj boji. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".