Zgodne i stajliš frendice pokazale kako s klasičnim komadima napraviti odlične outfite

Komade slične njihovima zasigurno imate i u vlastitom ormaru pa outfiti stajliš frendica mogu poslužiti kao odlična inspiracija
Vidi originalni članak

Najbolja investicija su komadi koje možemo nositi sezonama i kombinirati ih na bezbroj načina. Ako i same volite takve komade u ormaru, onda je najbolje investirati u klasiku, a to znaju i stajliš frendice koje su Zadrom prošetale u jednostavnim, ali stvarno efektnim komadima i pokazale što se treba naći baš u svakom ormaru. 

Jedna je dama odabrala malu crnu haljinu koju obožavamo u svim prigodama, pa i kavu s frendicama. Kombinirala ju je uz crne sandale i torbicu, a look zaokružila omiljenim dodatkom za kosu - rajfom.

Druga se dama odlučila za traperice koje je spojila s bež bluzom i slingback cipelama, dok je look zaokružila svijetloplavom torbicom te tako unijela dašak boje u cijelu kombinaciju.

U galeriji pogledajte što se još nosi ovih dana na zadarskim ulicama:

FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell FOTO: Marko Dimić/Pixsell

Outfitima i osmijesima osvajaju na prvu: Zgodne i stajliš frendice nisu prošle nezamijećeno u centru grada
Zgodne frendice nisu mogle proći nezamijećeno na zagrebačkoj špici u trendi ljetnim outfitima
Frendice sa zagrebačke špice imaju savršene outfite za svaki dan: "Volimo prošetati centrom grada u ljetnim haljinama"
Volite li više haljine uz natikače ili tenisice? Što god odabrale, ove zgodne frendice mogu biti super inspiracija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".