Zgodne frendice u svoje su kombinacije ubacile najveće ovosezonske trendove, inspirirajte se!

U studenom prošle godine, frendice i dizajnerice ispričale su da od uzoraka nose samo karirane i životinjske, dok cvjetne baš i ne preferiraju. Kažu kako su jednom čak i kupile jaknu istog, zebrastog uzorka, a da to nisu ni znale.
Vidi originalni članak

Emily Šigir i Monika Jandrić frendice su i modne dizajnerice koje su na zagrebačkoj špici pokazale izvrsne outfite još u studenom prošle godine, a ovih smo se dana odlučili prisjetiti jer su izvrsna inspiracija za hladne dane. Našem su Goranu Čižmešiji otkrile i nekoliko detalja svojeg super stila:

- Slučajno smo se uskladile po kariranim kaputa i plavim tonovima, to smo baš skužile dok smo se našle. Preferiramo tenisice, štikle gotovo da i ne nosimo. Kako smo frendice, možda bismo čak i razmjenjivale garderobu da živimo bliže jedna drugoj.

Cure su dodale da od uzoraka nose samo karirane i životinjske, dok cvjetne baš i ne preferiraju, a jednom su čak i kupile jaknu istog, zebrastog uzorka, a da to nisu ni znale.

- To nam se ponekad događa i s drugim stvarima. Čak se jednom dogodilo da smo se našle i tek smo tad skužile da smo odjenule istu stvar, kažu cure i dodaju da se, bez obzira na to iskustvo, nikad ne dogovaraju što će odjenuti jer će ionako na ulici sresti minimalno jednu curu koja ima tu istu stvar.

- Ovaj kaput obožavam nositi još od pretprošle godine. Odlučila sam odjenuti casual kombinaciju s plavom bojom koja sve to malo podigne - rekla je Emily.

- Neki sam dan kupila ovu trenirku pa sam jedva čekala priliku da je obučem - dodala je Monika. Divne frendice u svojim su kombinacijama isfurale najveće ovosezonske trendove i odlično ih uklopile u svoj stil: Emily je trapezice kombinirala s kožnom natkošuljom, dok je Monika efektnu trenirku spojila s glomaznim tenisicama i predimenzioniranim kaputom. 

U galeriji potražite najbolja izdanja sa zagrebačke špice:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Hidratantna krema od tridesetak kuna s najviše pozitivnih recenzija: 'Daleko najbolji proizvod, koristit ću ga zauvijek'

 

Kombinacija divne slastičarke odlična je najava proljeća: Nosi cvjetnu haljinu domaće dizajnerice i neobične starke

Naljepši street style prizori sa zagrebačkih ulica u kojem glavnu riječ imaju ljubavni parovi
Kako je učiteljica zasjenila bivšeg modela? Za razliku od Melanije, Jill Biden donosi neku sasvim novu energiju u Bijelu kuću

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".