Zgodne frendice super stil imaju u malom prstu, a pokazale su nam zimske outfite s kojima nema greške

Zrinka i Maja velike su ljubiteljice mekanih, toplih kaputa kojih u ormaru imaju čak nekoliko!
Vidi originalni članak

Zrinka Blažević i Maja Pin dvije su prijateljice sa super stilom koje paze ponekad paze da budu slično odjevene pa se nerijetko dogovaraju što će nositi za izlazak. U gradu ih je ulovio naš Goran Čižmešija, a one su mu sa smiješkom otkrile detalje o svojim kombinacijama i stilu. 

PR stručnjakinja Zrinka Blažević odabrala je kaput iz Manga, vestu, hlače i čizme iz Zare te torbu s Asosa, dok je doktorica medicine Maja Pin zablistala u vesti i suknji iz Zare, Guessovom kaputu, a look je zaokružila čizmama iz Stradivariusa i Zarinom torbom. 

Budući da su obje odabrale mucaste kapute, dodale su da su im oni jedan od dražih odabira za hladne dane jer su najtopliji, a izgledaju efektno pa su u svoju garderobu dodale nekoliko komada. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".