Zgodne djevojke u toplim kaputima i s maštovitim modnim dodacima nikog nisu ostavile ravnodušnim

Stylish djevojke u centru grada svojim su objektivom uhvatili naši fotografi
Vidi originalni članak

Zima je jedno od godišnjih doba kad na vidjelo izađu najmaštovitiji modni dodaci, a uvijek se u fokusu nađu pokrivala za glavu i kaputi. Ove dvije djevojke s Cvjetnog pokazale su najbolje od oba svijeta i prošetale u vrlo efektnim zimskim kombinacijama. 

Jedna djevojka odlučila se za kombinaciju crnih traperica i toplog ljubičastog pulovera koju je nadogradila tamnosivim kaputićem s kapuljačom. Odabirom modnih detalja poput crne trake za kosu i odličnih gležnjača na vezanje savršeno je upotpunila cijeli outfit. 

Njezina prijateljica prošetala je u nešto toplijoj varijanti u kojoj je dominirala efektna tamnozelena bunda, a ništa manje primjetne nisu bile ni odlične Dr. Martens čizme. Outfit je dodatno začinila zagasito crvenom torbom kroko uzorka, kao i crnom kapom s krznenim 'coflekom'. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".