Zgodne djevojke svojim su odličnim stylinzima mamile poglede na špici

U modi je nekad manje više, a ove dvije djevojke to jako dobro znaju
Vidi originalni članak

Obožavamo vidjeti kada jednostavnu kombinaciju netko isfura tako da se istakne u masi. Ove dvije zgodne djevojke svojim pažljivo biranim i provjerenim kombinacijama zasjale su na zagrebačkoj špici. 

Minimalizam je u estetici uvijek dobrodošao, pa tako i u modi, a djevojka lijevo izvukla je sve ono najbolje od minimalističke kombinacije boja. Crna kožna jakna i crne skinny traperice nepogrešiva su kombinacija, a dolčevita u boji devine dlake odlično je upotpunjuje. Trendi poštarskom kapom,okruglom torbicom, i popularnim Ray-Ban naočalama ova djevojka pokazala je da je prava fashionistica. 

Njezina prijateljica odlučila se ipak poigrati intenzivnijim bojama, ali u vrlo umjerenom izdanju. Odličan crveni kaput ravnog kroj uparila je s crvenim sportskim tenisicama i tako odlično razvedrila i zaokružila bijelo-sivu kombinaciju hlača i majice. Da je također riječ o trendseterici, pokazala je kombinacijom tenisica i elegantnih hlača, koja je jedan od ultimativnih trendova ove sezone. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".