Zgodne brinete s Cvjetnog zablistale su u svojim odličnim jesenskim outfitima

Curke u stylish izdanjima prošetale su zagrebačkom špicom
Vidi originalni članak

Kada su u pitanju kaputi, vlada vječita dvojba između onih u trendovskim nijansama ili klasičnih crnih modela. Ove je jeseni boja devine dlake preplavila odjevne komade, a kao što možemo vidjeti, kaput u toj nijansi izgleda zaista predivno. S druge strane, ne možemo odoljeti ni ovom odličnom dugom crnom modelu. Ove djevojke iz centra oba su kaputa uklopile savršeno u svoje kombinacije. 

Premda kaput dominira kombinacijom, djevojka lijevo izvrsno ga je upotpunila sivim uskim trapericama i fantastičnim crnim kožnim gležnjačama na petu, dok je malom smeđom torbicom odlično objedinila cijeli outfit. 

Njezina prijateljica odlučila se za dugu crnu varijantu kaputa klasičnog modela koji je odjenula na crne traperice i crni sako, a efektnim tamnosmeđim čizmama do koljena izvrsno je podigla cijelu kombinaciju. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".